Praktijkervaringen cliënt en internet 

Dubbelklik op deze video's voor grotere weergave.

Cliënten en Internet bij Amerpoort

Internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Internetgebruik en internettoepassingen zijn inmiddels onderdeel van ons dagelijks leven. Het maakt afstanden korter en sociale contacten makkelijker. Ook voor cliënten met een verstandelijke beperking kan internet een verrijking van hun leven betekenen. Denk bijvoorbeeld aan skypen met familie, muziek luisteren op YouTube of websites bekijken als www.steffie.nl. Cliënten kunnen door internet meer regie over hun leven krijgen. Amerpoort wil de ondersteuning aan cliënten uitstrekken tot deze informatiemaatschappij.

Een Internet, TV en/of Telefoon (ITT) abonnement

Cliënten die bij Amerpoort wonen hebben of krijgen binnenkort de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor Internet, TV en/of Telefoon (ITT) tegen een aantrekkelijk tarief. Commplaza verzorgt de aanbieding van deze ITT-diensten namens Amerpoort. Alle dagbestedingslocaties en grotere ontmoetingsplaatsen zoals gemeenschappelijke woonkamers zijn/worden voorzien van gratis internet via Wifi.

Meer informatie

Het aanbod van ITT-diensten verschilt per locatie, afhankelijk van de technische mogelijkheden. Amerpoort maakt op iedere locatie gebruik van de beste oplossing. Op deze website vind je meer informatie over het aanbod van ITT-diensten. Voor vragen verwijzen we graag naar de Vraag en Antwoord. Het aanvragen van ITT-diensten verloopt via de begeleider. 

Contact
Voor vragen kunt u terecht op de site van ExceptionAll:  itt.support. Zij bieden ondersteuning voor alles wat met ITT rerelateerd is.