Vraag en Antwoord printen

 

Handleiding voor het aansluiten van de internet-box en TV-box

Dubbelklikken om te vergroten

Vraag en Antwoord

Heb je een vraag over ITT diensten? Kijk eerst of het antwoord hieronder staat voordat je contact opneemt met je begeleider. Hieronder staan een aantal algemene vragen. Heb je specifiek vragen over Internet, TV of Telefoon, klik dan op de links hieronder.

Internet
Televisie 
Telefoon

Algemeen

Wat betekent ITT?
ITT is een afkorting van Internet, TV en Telefonie.

Aan wie worden de ITT-diensten aangeboden?
Alle cliënten die wonen bij Amerpoort krijgen de ITT-diensten aangeboden. Elke cliënt heeft de mogelijkheid om een abonnement af te nemen via Amerpoort

Kan ik één enkele dienst afnemen, bijvoorbeeld alleen Telefonie?
Jazeker, dat kan. 

Wat moet ik betalen voor Internet, TV of Telefonie?
Je betaalt € 5 per maand voor internet. Daarvoor krijg je internet inclusief eventuele beschermingsfilters, Je betaalt € 5 per maand voor een abonnement Telefonie. Dat is exclusief gesprekskosten. Voor TV betaal je € 12,50 voor een standaard pakket. Er zijn nog een aantal andere keuzemogelijkheden beschikbaar. Kijk hiervoor op op deze pagina en kies je locatie. Dan kun je precies zien welke mogelijkheden er op jouw locatie zijn.

Hoe vraag ik een ITT-dienst aan? 
Neem contact op met je  begeleider en vul samen het aanvraagformulier ITT-diensten in. Het is belangrijk dat formulier volledig in te vullen en te ondertekenen. Vergeet niet het outletnummer te vermelden (voor beschrijving van de outlet kijk hier)